Ledige stillinger

Statsautorisert eller registrert revisor, revisor- eller regnskapsmedarbeider

Enter Revisjon AS søker revisorer og regnskapsmedarbeidere med ambisjoner som vil være med oss på veien videre.

Vi har en spennende og variert portefølje av kunder, store som små. Hos oss finnes ingen lukkede dører og vi har et meget uformelt arbeidsmiljø, hvor høy servicegrad og nærhet til våre kunder er i fokus.

Vi jobber mye i team og mye på tvers av alle ansatte, der målet er at alle skal kunne få være delaktige i utfordrende oppgaver og får erfaring og utvikle seg faglig. Våre ansatte får tilgang til et omfattende kurstilbud. Opplæring vil bli gitt i revisjonsverktøyet Descartes samt i årsoppgjørsprogrammet Maestro. Det foregår en omfattende digitaliseringsprosess i regnskaps- og revisjonsbransjen, og vi er med på denne.

  1. 1. Statsautorisert eller registrert revisor

Du må ha evne til å påta seg lederansvar og bør også ha interesse for å yte konsulentarbeid overfor våre kunder. Vi vektlegger derfor dine kontaktskapende og analytiske evner. Du må ha ambisjoner om å bli partner –  det kan også på sikt bli mulighet for medeierskap i selskapet.

  1. 2. Revisor- eller regnskapsmedarbeider

Du bør helst ha noe erfaring, men nyutdannede vil også komme i betraktning.

Søknader mottas så snart som mulig. Vi foretar en løpende selektering av kandidater, noe som innebærer at vi vil kunne invitere søkere til intervju fortløpende.

Ønskelig tiltredelse: 1. oktober 2019.

 

Om Enter Revisjon